Пам’яті професора Гарагатого Ігоря Анатолійовича – вченого, педагога, лікаря… (Експериментальна і клінічна медицина, 2021)
23 жовтня 2021 р. перестало битись серце відомого хірурга, викладача, вченого, винахідника, автора оригінальних методик, Заслуженого лікаря України, професора кафедри урології, нефрології та андрології імені професора А.Г. Подрєза Харківського національного медичного університету, завідувача відділення урогенітального туберкульозу № 6 КНП ХОР «Обласний медичний клінічний центр урології і нефрології ім. В.І. Шаповала», доктора медичних наук, професора Ігоря Анатолійовича Гарагатого.