Оцінка ефективності комплексної діагностики та лікування новоутворень середостіння - В.В. Бойко; А.Г. Краснояружський; В.В. Ткаченко (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Представлені результати обстеження та лікування 165 пацієнтів з приводу об'ємних утворень середостіння. Сформульовані в ході дослідження показання і протипоказання до різних видів хірургічного втручання дозволили домогтися зниження рівня загальної летальності, кількості експлоративних втручань і післяопераційних ускладнень.