Перинатальні аспекти прогнозування пролапсу геніталій - Алайя Ламіа Алайя Ламіа (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Показано роль синдрому дисплазії сполучної тканини в розвитку пролапсу геніталій. Виявлено високу залежність виникнення пролапсу геніталій від паритету. Зроблено висновок, що фенотипічні прояви синдрому дисплазії сполучної тканиниі в наступному призводять до пролапсу геніталій.