Вплив комплексної терапії з використанням імуномодуляторів на системний гуморального імунітету хворих на хронічний генералізований пародонтит І-ІІ ступеня важкості з ентеробіоз - Н.М. Савєльєва (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
У статті представлені результати вивчення впливу комплексної терапії з використанням імуномодуляторів на системний гуморальний імунітет хворих на хронічний генералізований пародонтит І-ІІ ступеня тяжкості на тлі ентеробіозу. Встановлено, що запропонована терапія має виражену нормалізуючу дію на активність гуморального імунітету, є більш ефективною, ніж традиційне лікування, етіопатогенетично обгрунтованою і сприяє швидкому одужанню хворих.