Небіологічне пошарове моделювання вогнепальних поранень м’яких тканин - Р.М. Михайлусов; В.В. Негодуйко; Ю.В. Приходько (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Наведені результати розробки та практичного застосування нового небіологічного способу пошарового моделювання вогнепальних поранень м'яких тканин. Розроблений спосіб показав зручність застосування, достовірність отриманих результатів, високу ймовірність моделювання виду поранення. Спосіб дозволяє більш точно моделювати м’які тканини і фіксувати зміни, що відбуваються при вогнепальному пораненні.