Особливості медикаментозної корекції астенічного синдрому у хворих з симптоматичною епілепсією - І.С. Петухова; О.А. Васильєва (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
В ході спостереження у хворих з симптоматичною локально обумовленою епілепсією і вторинними генералізованими нападами з астенічним синдромом була виявлена позитивна динаміка психоемоційного стану після комплексного патогенетичного фармакологічного лікування.