Стан глутатіонової системи та рівень вітамінів з антиоксидантними властивостями у хворих на хронічний некалькульозний холецистит у сполученні з ішемічною хворобою серця і хелікобактеріозом - К.М. Компанієць; Т.М. Амбросова (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
У хворих на хронічний некалькульозний холецистит у сполученні з ішемічною хворобою серця та хелікобактеріозом спостерігаються дисбаланс співвідношення окремих фракцій глутатіону у сироватці крові, функціональна недостатність ферментативної ланки редокс-системи глутатіону, які залежать від ступеня обсіменіння хелікобактером.