Мобільні додатки в процесі лікування й навчання лікаря та студента-медика - О.П. Ткаченко; П.О. Ткаченко; В.П. Бунь (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Показана актуальність використання мобільних додатків у процесі лікувальної й навчальної діяльності лікарів і студентів-медиків. Визначено найкращі та наведено найвідоміші мобільні додатки, що використовуються в процесі лікувальної й навчальної діяльності лікарів і студентів-медиків. Встановлено, що мобільна медицина є новим напрямком, що швидко розвивається. Доведено необхідність використання мобільних додатків у процесі лікувальної та навчальної діяльності лікарів і студентів-медиків.