Випадки вродженої патології органів дихання - О.С. Більченко; Є.А. Болокадзе; Е.В. Авдєєва; Є.А. Красовська Є.А. Красовська (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Спостерігали 57 хворих з пороком розвитку органів дихання протягом 15 років. Описали випадки, що найбільш часто зустрічаються, які діагностували в клініці: спонтанний пневмоторакс, бронхоектатична хвороба, гіпоплазія легенів, первинна емфізема, полікістоз легень, трахеобронхомегалія, синдром Вільямса–Кемпбелла, синдром Картагенера.