Визначення тривалості посмертного періоду в судово-медичній експертній практиці: сучасний стан і перспективи - В.О. Ольховський; Л.Л. Голубович; В.В. Хижняк; Н.С. Коновал; Ю.О. Дмитренко (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Показано прогресивний розвиток способів вирішення питання встановлення давності настання смерті в судово-медичній практиці. Зроблено акцент на комплексному його дослідженні. Запропоновано нову комплексну методику визначення давності настання смерті.