Ігор Анатолійович Гарагатий - ХНМУ Адміністрація (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Талановитий хірург, прекрасний викладач, вчений, винахідник, автор оригінальних методик – все це про одну людину, ім’я якої – Ігор Анатолійович Гарагатий