Вплив селен-активу на кислотну резистентність еритроцитів, які знаходилися під дією толуолу in vitro - О.В. Бурцев (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Досліджено вплив селен активу на кислотну резистентність еритроцитів, які знаходилися під дією толуолу in vitro. Встановлено, що попередня інкубація еритроцитів крові людини в розчині селен активу при подальшій дії толуолу підвищує кислотну резистентність еритроцитів.