Механізм нефропротекторної дії натрієвої солі полі-2,5-дигідроксифенілен-4-тіосульфокислоти - Т.І. Єрмоленко; Д.О. Гордійчук; Е.В. Карнаух; Ю.М. Онашко; Л.Т. Киричок (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Одержані результати свідчать про відновлення вивченим препаратом порушеної гентаміцином видільної функції нирок у щурів, що пов’язано із епітеліозахисним механізмом дії нового нефропротектора на функціонально-структурні елементи нирок (порівняно із гентаміцином).