Взаємозв’язки між інсуліноподібним фактором росту-1 і показниками стану ліпідного обміну у хворих з поєднаним перебігом артеріальної гіпертензії та цукрового діабету 2-го типу - Пивоваров, О.В. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Розглянуто розподіл рівня інсуліноподібного фактора росту-1 у крові та коефіцієнта атерогенності у хворих на артеріальну гіпертензію та у хворих з поєднаним перебігом артеріальної гіпертензії і цукрового діабету 2-го типу в залежності від статі. Наведено результати кореляційно-регресійного аналізу рівня інсуліноподібного фактора росту-1 у крові та величини коефіцієнта атерогенності у хворих на артеріальну гіпертензію і у хворих з поєднаним перебігом артеріальної гіпертензії та цукрового діабету 2-го типу.