Випадки вродженої патології органів дихання - Більченко, О.С.; Болокадзе, Є.А.; Авдєєва, Е.В.; Є.А. Красовська, Є.А. Красовська (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Спостерігали 57 хворих з пороком розвитку органів дихання протягом 15 років. Описали випадки, що найбільш часто зустрічаються, які діагностували в клініці: спонтанний пневмоторакс, бронхоектатична хвороба, гіпоплазія легенів, первинна емфізема, полікістоз легень, трахеобронхомегалія, синдром Вільямса–Кемпбелла, синдром Картагенера.