Визначення тривалості посмертного періоду в судово-медичній експертній практиці: сучасний стан і перспективи - Ольховський, В.О.; Голубович , Л.Л.; Хижняк, В.В.; Коновал, Н.С.; Дмитренко , Ю.О. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Показано прогресивний розвиток способів вирішення питання встановлення давності настання смерті в судово-медичній практиці. Зроблено акцент на комплексному його дослідженні. Запропоновано нову комплексну методику визначення давності настання смерті.