Морфофункціональні особливості сім’яних залоз при карагіненовом запаленні - Авідзба, Ю.М.; Залюбовська, О.І.; Зленко, В.В. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Було проведено порівняльне вивчення морфологічних змін в насіннєвих залозах експериментальних тварин на розроблених кафедрою патофізіології та клінічної лабораторної діагностики адекватних моделях хронізації запального процесу. …