Ігор Анатолійович Гарагатий - Адміністрація, ХНМУ (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Талановитий хірург, прекрасний викладач, вчений, винахідник, автор оригінальних методик – все це про одну людину, ім’я якої – Ігор Анатолійович Гарагатий