Ефективність моноостеосинтезу поліфрактур стегнової кістки блокованими стержнями - Власенко, Д.В.; Литовченко, В.О.; Гарячий, Є.В.; Власенко, В.Г. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Клінічні спостереження за 23 хворими з поліфрактурами стегнової кістки, яким фіксація відламків була здійснена однією металоконструкцією, а саме блокуючим інтрамедулярним стержнем, показали, що запропонована технологія хірургічного лікування дозволяє покращити результати. Нами отримано 86,9 % добрих і 13,1 % задовільних анатомо-функціональних результатів лікування постраждалих при відсутності незадовільних результатів.