Механізм нефропротекторної дії натрієвої солі полі-2,5-дигідроксифенілен-4-тіосульфокислоти - Єрмоленко, Т.І.; Гордійчук, Д.О.; Карнаух, Е.В.; Онашко, Ю.М.; Киричок, Л.Т. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
Одержані результати свідчать про відновлення вивченим препаратом порушеної гентаміцином видільної функції нирок у щурів, що пов’язано із епітеліозахисним механізмом дії нового нефропротектора на функціонально-структурні елементи нирок (порівняно із гентаміцином).