Герміногенні пухлини яєчок (огляд літератури) - Потапов, С.М.; Горголь, Н.І.; Плітень, О.М.; Галата, Д.І.; Снітко, О.А. (Експериментальна і клінічна медицина, 2020)
В статті розглянуті проблеми, що постають перед патоморфологом, який має справу з герміногенними пухлинами яєчок, з точки зору епідеміології, етіології, молекулярно-генетичних особливостей даних пухлин і їх сучасної номенклатури.